Forum klanu PolishWarriors2
Mo¿na co¶ tam wspomnieæ o sobie, lepiej siê poznaæ
ja ogólnie na CoC'u spêdzam du¿o czasu, bo mo¿na na tym graæ w trakcie robienia prawie wszystkiego, z racji tego ¿e to gra na komórce. Trenujê w klubie Pi³karskim z B klasy, i teraz albo bêdê robi³ technika teleinformatyka z kursem htmla, albo pójdê do LO na mat-inf-fiz. Uwielbiam czytaæ ksi±¿ki, komiksy, czasopisma, artyku³y na internecie, wywiady, mangi, po prostu uwielbiam czytaæ, i bardzo lubiê tez na ten temat rozmawiaæ. tak samo jest z serialami, uwa¿am ¿e s± o niebo lepsze od filmów, które s± mniej tre¶ciwe i koñcz± siê po dwóch godzinach, no a serial? Dziesi±tki sezonów, setki odcinków, tysi±ce godzin spêdzonych na ogl±daniu jakiego¶ serialu. ogl±dn±³em ju¿ baardzo du¿o, a teraz ogl±dam ok 6-7 innych. Dawniej lubi³em na komputerze zagraæ w cs'a (Mia³em w³asny serwer, na innym by³em adminem, jeszcze na innym adminem technicznym), Wied¼mina (Moja ulubiona seria gier (jak i ksi±¿ek, BTW) - le¿± u mnie na pó³ce, i czekam na ostatni± czê¶æ gry Dziki Gon. Teraz ju¿ tak nie gram jak dawniej, zajmujê siê trochê grafik± komputerow±, filmy, obrabianie, i lubiê te¿ zabawê w Power Pointcie czy Excelu. Chyba wystarczy